Да си припомним най-добрите моменти от BURGAS SKATE OPEN 2015

След по-малко от два часа започва международния скейт турнир BURGAS SKATE OPEN 2016 в модерния парк в ж.к. „Изгрев“, като си припомним най-добрите моменти от миналата година, през погледа на DronBurgas.

Този път атрактивното мероприятие ще продължи три дни, като днешния ден ще бъде посветен на най-малките скейтъри. Еtnies Back To The Future Session ще даде възможност за изява на бъдещите майстори, които има какво да покажат и сега.

За настроението на участници и публика ще се грижи диджей, както и при предишното издание. Състезателната част ще започва в ранния следобед, за да не е прекалено горещо, и ще приключва до 20.00 часа, за да не се смущава почивката на живеещите в съседните жилищни блокове бургазлии.

Следващите две вечери, събота и неделя, са запазени за „старите кучета“ със спиращите дъха трикове. Тогава в Бургас отново ще видим най-добрите скейтбордисти на България, както и няколко чуждестранни гости. Осигурен е награден фонд, който да стимулира най-добрите да продължат да се занимават с този изключително атрактивен, но доста травматичен спорт.

Организатори на Burgas Skate Open 2016 са Amnesia Skateshop и община Бургас.

 Ето и пълната програма:

19.08 – Back to the future 4 (под 18 години, без спонсори)

начало 16:00 часа

 20.08 – Bugas Skate Open

16:00 – 17:00 – записване, загрявка

17:00 – 20:00 – квалификации

 21.08 – Burgas Skate Open

16:00 – 17:00 – загрявка

17:00 – 20:00 – финали.

На модерния скейт парк се събраха карачи от цял свят Зрелищни падания не липсваха и тази година Новото съоръжение в пълния си блясък Състезанието бе запечатано от Дрон Бургас Зрелищните изпълнения бяха уловени от екипа на Дрон Бургас

Share Post :

More Posts