Сараят на Доган – лукс в крепост край морето (видео)

Нос Чукалята е една от най-стратегическите точки по Южното Черноморие. Намира се на малко повече от 5 километра от Бургас по права линия през морето и има добра видимост към целия Бургаски залив. Заобиколен е от вода и гъста гора на сушата, а единственият достъп до него е по тесен черен път. Сега обаче той е преграден от бариера, която ограничава достъпа на външни лица. Така, ако реално сте решили да се разходите до един от красивите географски точки на юг от Бургас, ще бъде спрени от въоръжена охрана на бариерата, която се намира далеч пред луксозното имение. Същото важи, ако проявите любопитство и решите да се приближите с лодка или яхта до имота. Другият вариант да стигнете до имота е по въздух, но той разбира се важи само за неговия собственик.

Мястото предлага едновременно лукс, спокойствие и най-вече сигурност. Все фактори, които са решаващи за бившия лидер на ДПС, който е известен с това, че рядко може да бъде забелязан извън добре охраняваните си имоти.

Имението има собствена джамия, спортен кът, къща за прислугата, къща за гости, барбекю, както и три басейна. Според различни информации удоволствието на Ахмед Доган, да се осамоти в луксозен палат на брега на морето, му е излязло му около 15 млн. евро.

Share Post :

More Posts