Айтозлии вече могат официално да дават предложения за бъдещия квартал, вижте мястото отвисоко (Снимки)

Гражданите на Айтос вече официално могат да си дадат мнението какво да се случи на мястото на старите казарми в града, чиято идея на общинската администрация е да построи хубав квартал с жилищни кооперации, молове, детски градини, детски и спортни площадки.

В официалния сайт на общината от няколко дни айтозлии могат да гласуват в анкетата, а ако имат предложение, различно от посочените варианти могат да го направят като изпратят писмо лично до кмета Васил Едрев.

„Винаги сме се съобразявали с мнението на хората, затова те вече имат възможност да си споделят идеите. След това ще се съберем и ще го обсъдим, ще извикаме главния архитект и ще му изложим какво искаме, както е всяка една процедура“, сподели Едрев.

Теренът на старите казарми е близо 100 декара и до скоро бе собственост на Министерството на отбраната, а в момента имотът се състои от три отделни урегулирани поземлени имоти. Въпреки това от общината ясно заявяват, че всичко ще бъде направено чрез обществено обсъждане и допитвания до гражданите.Айтос отвисоко с дрон Мястото, заснето с дрон Снимка с дрон, мястото придобива по -отчетлив вид Теренът от птичи поглед Красотата на Айтос показана от дрон Айтос, сниман с дрон

Share Post :

More Posts