Брегоукрепване, ама май не съвсем…

Previos Post

Така решихме да кръстим днешния работен ден. Едно чухме, друго видяхме. И май не само ние. Показахме на цялата общественост ясна картина на строежа край брега на т.нар. Шофьорски плаж, който разбуни духовете последните дни.

Случайно или не, засякохме се с властите, които дойдоха да инспектират обекта. След около 5-минутен обход около бетона те застанаха пред журналистите и отсякоха – това е стоманобетонна подпорна стена, не е хотел, всичко е законно. Вторият етап може да е хотел, но ще е по-на изток… Това е официалното заключение от Националния строителен контрол, община и строителен надзор.

Подпорна стена или бъдещо подземно ниво на нов шикозен хотел Вие преценете сами…

С дрон може да се види малкото останала естествена среда край АлепуС дрон се вижда ясно цялата територия на строежа край Алепу Единствено с дрон могат да се видят най-добрите кадри на случващото се на Алепу С дрон се вижда, че строежът започва в началото на небезисвестния Шофьорски плаж С дрон се вижда ясно напредъкът на строежа последните две години Ясна представа за картината и с поглед откъм морето с дрон 4-те етажа на строежа се виждат ясно и без дрон С дрон се вижда, че строителните дейности продължават Дронът ни даде най-ясна картина на случващото се на Алепу С дрон се вижда 4-етажен строителен обект, който бил подпорна стена Поглед над строежа на Алепу с дрон

Previos Post Share Post :

More Posts