„Слънцето ни пали“ освежи вълните край Аркутино, вижте най-новия летен хит (Видео)

Бургаският дрон Кураж нахълта в покоите на влюбена двойка и успя да избяга невредим

Нов летен хит рязко атакува българските музикални класации от вчера. „Слънцето ни пали“, както е озаглавена новата песен на младата поп певица Мел Плачкова, бе заснет на плажа край Аркутино и вече радва родните меломани.

Историята във видеото показва нетърпеливото желание на влюбена двойка да охлади разгорещените страсти в морето и да се наслади на емоциите, които само красивото морско кътче с красив пясък и сини вълни в Аркутино може да създаде. Спокойствието и ласките на влюбените, обаче бързо са прекратени, когато нахалният дрон Кураж тайно ги издебва и заснема отблизо, а след това успява да избяга от разгневените „жертви“ на всеобятното му око.

Зад направата на клипа и оригиналния му сценарий стои опитен и доказан екип от професионалисти, начело с добре познатата Александра Вал, чиито режисьорски и продуцентски умения отдавна са изпитани върху гърба на световни компании като FOX и National Geographic, нейна е и заслугата кулинарният канал 24 Kitchen  да се наложи в България. Видеото е заснето от Георги Челебиев, който е снимал големи филмови продукции като „Буферна Зона“ на Георги Дюлгеров, A Farewell to Hemingway, Lady Zee и „Лист Отбрулен“ и от трупащия все по-голям опит екип на Dron Burgas, участвал в не една или две филмови и музикални продукции. Музиката пък е изцяло дело на тандемът Николай Плачков & Венцислав Иванов, а в главните роли са Мел Плачкова и актьорът от „Апартамент 404“ Галин Найденов.

„Вдъхновението за текста дойде през пролетта, когато вече нямах търпение да дойде лятото, а с него и морските емоции“, разкри младата певица.

Това е вторият успешен хит на талантливата и амбициозна Мел след „Колко Е Добре“ миналото лято, който също бе заснет в Бургаския регион. Този път обаче тя още по-сериозно стъпва на музикалния пазар у нас и неслучайно е пробудила интереса на FACING THE SUN, където снощи бе премиерата на новото видео.

Кадътр, в който дронът е главен герой
Снимки Любомир Николов

Часто от фотосесията Част от снимачния процес, при който дронът отсъстваше Екипът на дрон бургас бе част от снимачния ден Изпълнителката остана очарована от дрона Мел Плачкова ще помни дронът Кураж, който я шпионираше в клипа

Share Post :

More Posts