Рапърът Vallyora и половинката му Катрин радват с нов клип с уникални каскади, вижте ги от високо

Нов музикален клип с уникални каскади с коли и мотори, както и американско звучене носи поредната глътка свежест за родните фенове на рапа. Парчето „Water Whippin“ е дело на добре познатия рапър Vallyora, неговата половинка Катрин и американецът Lamkhord и от няколко дни се радва на сериозна гледаемост.

Действието се развива в Ямбол и Карнобат, където преди около месец се проведе уникалното Мотор шоу „Полицейска академия“, изпълнено със зрелищни каскади, запечатани във новото видео.

Георги Катранджиев, както е истинското име на Vallyora твърди, че слуша рап откакто се помни, а на 14 години написал първия си демо запис на домашния компютър. „Имах трудно и буйно детство и в музиката открих правилния начин да изливам емоциите си и да изразявам себе си“, признава ямболията, който има доста проекти с други изпълнители.

Новата песен „Water Whippin“ е дебютна на двамата с приятелката му Катрин, нашумяла с „Тоя Рап“. Идеята за нея се родила бързо след като се запознал с известния американец Lamkhord, работил с имена като Kerry Hilson и Wacka Flocka. Всъщност музиката е изцяло негова, а Георги останал впечатлен от инструментала и бързо написал текста, заедно с Катрин.

Голям принос имат и продуцентът на мотор шоуто Иво Showman и неговите колеги – професионални каскадьори, D-Zasta (микс мастер и аранжимент) операторите Яна Анева и Мадлен Минова, както и екипът на Dron Burgas, a монтажът и видеообработката също са дело на Vallyora.

Share Post :

More Posts